|
3. Tirpalai (išoriniai) |
3.1. Bismuto subkarbonato suspensija 5,5 %.
3.2. Kamparo aliejinis tirpalas 10 %.
3.3. Kamparo spiritas.
3.4. Klotrimazolio tirpalas 1 %.
3.5. Jodo spiritinis tirpalas 5 %.
3.6. Kalio jodido tirpalas 3 %.
3.7. Magnio hidroksido suspensija 7,8 %.
3.8. Mentolo spiritinis tirpalas 1 %.
3.9. Manitolio tirpalas 15 %.
3.10. Furacilino tirpalas 0,02 %.
3.11. Vandenilio peroksido tirpalas 3 %.
3.12. Kalcio chlorido tirpalas 10 %.
3.13. Skystis burnos skalavimui.
3.14. Melisos sirupas.
3.15. Skruzdžių spiritas.
3.16. Skystis nuospaudoms gydyti.
3.17. Etakridino laktato spiritinis tirpalas 0,1 %.
3.18. Natrio tetraborato tirpalas glicerine.
3.19. Askorbo rūgšties tirpalas 6 %.
3.20. Deguto tirpalas 20 %.
3.21. Kalamino losjonas 8 %.
3.22. Anaesthaesinum 5,0
Tinct. Calendulae 100,0
Tinct. Capsici 20,0.
3.23. Aq. Plumbi
3.24. Camphora 10,0
Ol. Helianthi ad 100,0.
3.25. Mentholum 1,5
Novocainum
Anaesthaesinum aa 1,0
Sol. Ac. borici spirit. 2 % 100,0.
3.26. Mentholum 0,2
Ol. Persicorum 10,0.
3.27. Methylii salicylas 10,0
Ol. Hyoscyami
Tinct. Capsici aa 20,0.
3.28. Ol. Cariophylli 1,0
Ol. Vaselini 25,0.
3.29. Sol. Castelani.
3.30. Sol. Castelani – Geffe.
3.31. Sol. Citrali spirit. 1 %.
3.32. Sol. Crystal violeti 1 %.
Sol. Formaldehydi 1 % 100,0.
3.34. Sol. Formalini 10 % 60,0
Ol. Salviae gtt. N.I.
3.35. Sol. Fuxini 0,2 %.
3.36. Sol. Phenoli in glycerino 5 %.
3.37. Tinct. Capsici
Spirit. Camphoratus aa 40,0.
3.38. Kalii chloridi 10,0
Sol. paraoxybenzoatis 10 % 1 ml
Aqua destillata ad 100 ml.
3.39. Efedrino hidrochlorido lašai į nosį 0,25 %
Ephedrini hydrochloridum 250 mg
Natrii edetas 50 mg
Natrii chloridum 822 mg
Sol. benzalkonii 10 % 0,1 ml
Aqua destillata ad 100 ml.
3.40. Efedrino hidrochlorido lašai į nosį 0,5 %
Ephedrini hydrochloridum 500 mg
Natrii edetas 50 mg
Natrii chloridum 750 mg
Sol. benzalkonii 10% 0,1 ml
Aqua destillata ad 100 ml.
3.41. Efedrino hidrochlorido lašai į nosį 1 %
Ephedrini hydrochloridum 1000 mg
Natrii edetas 50 mg
Natrii chloridum 600 mg
Sol. benzalkonii 10 % 0,1 ml
Aqua destillata ad 100 ml.
|
|
|
|